Forders Oy

– kaikki tarvitsemasi tuotteet reippaalla palveluasenteella

Olemme tienneet jo kolmen vuosikymmenen ajan, että asiakkaan odotukset voi täyttää vain kovalla työllä ja tinkimättömällä palvelulla.

Fordersin juuret ovat pitkän linjan perheyhtiössä BT-yhtymässä. Yrittäjäksi siirtymistä suunnitelleet Sakari Korpilauri ja Mika Hakkarainen tutustuivat BT-yhtymän tarinaan, toimintafilosofiaan ja asiakkaisiin, ja ryhtyivät yrityksen omistajiksi joulukuussa 2017.

Syksyllä 2018 yritys otti käyttöön nimen Forders ja laajensi valikoimaa aiemmasta vahvasti laadukkaisiin pehmopaperituotteisiin keskittyneestä valikoimasta kaikkiin työpaikoilla tarvittaviin tuotteisiin ja tarvikkeisiin. Kolmikymmenvuotisesta historiasta mukana on edelleen tutut tavoitteet: korkealaatuinen asiakaspalvelu sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden liiketoiminnan edistäminen.

Forders on ainoa tukku, jota työpaikalla tarvitaan. Fordersin valikoimista löytyy sekä päivittäisen toiminnan mahdollistavat arkiset tarvikkeet kuin yritysten erikoistilanteissa tarvittavat juhla- ja lahjatarvikkeet. Laaja valikoima, edulliset hinnat, tinkimätön palvelu ja tehokkaat toimitukset tekevät Fordersista kokonaisedullisimman vaihtoehdon.

Palvelemme kaikilla toimialoilla toimivia yrityksiä ja yhteisöjä siivouksesta terveydenhuoltoon, kaupasta teollisuuteen ja rakentamisesta julkisen sektorin toimijoihin.